Πίνακας Τελικών Αποδεκτών - Ελληνικό Σχολείο Βρυξελλών 

 EPIPLA photos

Πίνακας Ελληνικό σχολείο Βρυξελλών

 

 

Μεταφορά και Παράδοση επίπλων 

 

Η ΑΛΛΗΛΟΝ σε συνεργασία με την εταιρεία μέλος της, ΔΡΟΜΕΑΣπραγματοποίησε την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, δωρεά από ελαφρά μεταχειρισμένα έπιπλα στο Ελληνικό Σχολείο Βρυξελλών.

Βρείτε παρακάτω το σχετικό Δελτίο Τύπου. 

 ΑΛΛΗΛΟΝ Δέλτιο Τύπου Ελληνικό Σχολείο Βρυξελλών

 

Έγγραφο Επιβεβαίωσης Παραλαβής

 

Επιβεβαίωση Παραλαβής Επίπλων Ελληνικό Γυμνάσιο Λύκειο Βρυξελλών signed

Μπορείτε να εκτυπώσετε ή να κατεβάσετε το  έντυπο εδώ.

Παρακαλούμε να μας στείλετε το έντυπό σας στο communication@allilonnet.gr

 

Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα υποβoλής αιτήματος

 

 

H αποστολή του έντυπου αυτού σημαίνει ότι αποδέχεστε τους παρακάτω κανόνες καλής διαχείρισης:

1) το αίτημα σας θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΑΛΛΗΛΟΝ με το όνομα του οργανισμού και του υπεύθυνου αλλά δίχως email και τηλέφωνο
2) απόδειξη παραλαβής και παρουσία μας κατά την παραλαβή των υπολογιστών από εσάς
3) να επισκεφτούμε το συντομότερο το χώρο όπου θα έχουν τοποθετηθεί οι υπολογιστές για τελική χρήση με την παρουσία σας και
4) την συνεργασία σας για τις ανάγκες επικοινωνίας της δωρεάς, συμπεριλαμβανομένων και των σχετικών φωτογραφιών

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

 

 
 

Πίνακας Τελικών Αποδεκτών - Δήμος Αιγάλεω

EPIPLA photos

 Αιγάλεω τελικά έπιπλα που παραλήφθηκαν

 

Μεταφορά και Παράδοση επίπλων 

Η ΑΛΛΗΛΟΝ σε συνεργασία με την εταιρεία μέλος της, ΔΡΟΜΕΑΣπραγματοποίησε τη Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, δωρεά από ελαφρά μεταχειρισμένα έπιπλα στο Δήμο Αιγάλεω. 

Βρείτε παρακάτω το σχετικό Δελτίο Τύπου. 

ΑΛΛΗΛΟΝ Δέλτιο Τύπου Δήμος ΑιγάλεC 001

Έγγραφο Επιβεβαίωσης Παραλαβής

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 001

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ

 

1.         Σε κάθε περίπτωση, σαν πρώτο βήμα, ο ενδιαφερόμενος τελικός δικαιούχος πρέπει να συμπληρώνει και να υποβάλει μέσω της ιστοσελίδας της ΑΛΛΗΛΟΝ το σχετικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ. 

2.         Το αίτημα εξετάζεται προσεκτικά από την ΑΛΛΗΛΟΝ. Πρέπει να είναι πλήρες, ώστε να τηρούνται οι όροι και προϋποθέσεις της δωρεάς (χρήση, διαφάνεια και έλεγχος) και ο τελικός αποδέκτης να έχει αποδεχθεί τις υποχρεώσεις που έχουν ορισθεί, ώστε να εξασφαλίζεται πλήρης διαφάνεια. Αν η αίτηση δεν γίνει αποδεκτή, ενημερώνεται ο αποστολέας. 

3.         Όταν η ΑΛΛΗΛΟΝ εγκρίνει καταρχήν το αίτημα δωρεάς, τότε αυτό εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της στον «ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ». Αυτό σημαίνει ότι οι δωρεές αυτές θα πραγματοποιηθούν, εφόσον θα έχει καλυφθεί το κόστος μεταφοράς τους.

4.           Όταν ο τελικός αποδέκτης ή οι αποδέκτες αναλαμβάνουν τη μεταφορά από Αθήνα, ο προγραμματισμός της μεταφοράς και της παράδοσης των ηλεκτρονικών υπολογιστών στον μεταφορέα των τελικών αποδεκτών γίνεται άμεσα.

5.       Όταν ολοκληρωθεί η παράδοσή τους, ενημερώνεται ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ στην ιστοσελίδα της ΑΛΛΗΛΟΝ

 

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ

 

Στόχος μας είναι να ικανοποιούνται όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες από όσους περισσότερους φορείς γίνεται και η προτεραιότητα να δίνεται εκεί όπου η χρήση των υπολογιστών θα ανταποκρίνεται σε ανάγκες της τοπική κοινωνίας ευρύτερα αλλά κυρίως σε σχολεία. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των νέων μας από παιδικούς σταθμούς μέχρι ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

 

ΠΟΙΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

 

1. Να συμπληρώσουν το ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ, αποδεχόμενοι το περιεχόμενό του.

2. Να υπογράψουν την απόδειξη παραλαβής, όταν παραλάβουν τους υπολογιστές. 

3. Να συνεργαστούν με την ΑΛΛΗΛΟΝ για την πραγματοποίηση επίσκεψης στον χώρο, όπου θα έχουν τοποθετηθεί οι υπολογιστές και,

4. Να συνεργαστούν επίσης για τις ανάγκες επικοινωνίας κυρίως στα τοπικά μέσα προωθόντας ένα ευρύτερο μήνυμα αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία

 

 

 

 

 

titlelogo

 

 

 

 

Δωρεές της ΑΛΛΗΛΟΝ από υπολογιστές, που αποσύρονται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

σε ιδρύματα, σχολεία κι άλλους μη κερδοσκοπικούς φορείς

 

α) Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποσύρει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που χρησιμοποιούν οι υπηρεσίες του κάθε 5-6 χρόνια και παραχωρεί δωρεάν στην ΑΛΛΛΗΛΟΝ μια ορισμένη ποσότητα. Η διάθεση της δωρεάς σε σχολεία, ιδρύματα και άλλους κοινωφελείς φορείς στην Ελλάδα γίνεται μέσω της ΑΛΛΗΛΟΝ.

 

β) Η ΑΛΛΗΛΟΝ διαχειρίζεται τις δωρεές αυτές, με τους ακόλουθους κύριους σκοπούς οι οποίοι είναι:

  • να διασφαλίσει τον φιλανθρωπικό και αυστηρά μη κερδοσκοπικό τους χαρακτήρα,
  • να ανταποκριθεί όπου υπάρχουν οι εντονότερες ανάγκες και με ιδιάιτερη ευαισθησία στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και
  • να προωθεί σε κάθε βήμα την ευρύτερη δυνατή εξάπλωση πνεύματος αλληλεγγύης μέσα στην ελληνική κοινωνία κυρίως υπέρ των νέων μας.

γ)    Οι διαθέσιμοι από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές για δωρεά μέσω της ΑΛΛΗΛΟΝ είναι: DELL OPTIPLEX 3020 DT (sff) intel/core i3-4130/3.40ghz - 4GB RAM – HDD 500gb@7200 (2013) και DELL OPTIPLEX 7010 DT Intel/CeleronG540/2.5Ghz - 4GB RAM - HDD 250GB@7200 (2012) και συνοδεύονται από σετ με πληκτρολόγιο (Keyboard (mixed AZERTY(BE) and QWERTY(UK)) και ποντίκι, ενώ δεν διατίθεται οθόνη. Επισημαίνεται εδώ ότι οι Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές δε φέρουν εγκατεστημένο λογισμικό και θα πρέπει ο αποδέκτης της δωρεάς να βρει την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες του με σεβασμό της ισχύουσας σχετικής νομοθεσίας.

 

δ) Πως γίνονται οι δωρέες: 

 
Η ΑΛΛΗΛΟΝ σε συνεργασία με άλλους Ελληνικούς Φορείς με βάση τις Βρυξέλλες (Ελληνική Κοινότητα Βρυξελών, Ελληνικός Κύκλος, Ελληνικός Δήμος, Σύλλογος Ελλήνων Υπαλλήλων Διεθνών Οργανισμών ΣΕΥΔΟ, Ένωση Κρητών Βελγίου, Discovering Network), αποφάσισαν αμέσως μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Ιουλίου στην Αττική και ιδιαίτερα στην περιοχή Μάτι, να συμπαρασταθούν έμπρακτα στους συμπατριώτες μας που επλήγησαν. 

 

Σύντομος απολογισμός 2018

Με τη δίκη σας υποστήριξη και συμμετοχή το 2018 καταφέραμε πολλά.

Το δίκτυο μας είναι πρωταρχικά ένας χώρος επικοινωνίας, διασύνδεσης και αλληλεγγύης στον επαγγελματικό τομέα παντού όπου υπάρχουν Έλληνες και κυρίως υπέρ των νέων μας. Διευρύνεται συνεχώς και έχει τώρα περισσότερα από 7.000 μέλη σε 54 χώρες καθώς και 117 μέντορες. 

O Κος Πρόεδρος έδειξε και πάλι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες της ΑΛΛΗΛΟΝ, την ανάπτυξη του δικτύου της το οποίο αριθμεί πάνω από 7,000 μέλη σε 54 χώρες και 117 μέντορες με κύριο στόχο να συμπαρασταθεί στους νέους συμπατριώτες μας στον επαγγελματικό τομέα, για σπουδές, επαγγελματική ένταξη, καριέρα και επιχειρηματικότητα.

Εκτίμησε θετικά τις δωρεές επίπλων και τώρα κομπιούτερ κυρίως σε σχολεία και κοινωνικούς φορείς στην Ελλάδα.

Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την σε εξέλιξη πρωτοβουλία μας ανάπτυξης συνεργασιών με ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των φοιτητών για τις δυνατότητες που τους προσφέρει η ΑΛΛΗΛΟΝ.

Καλωσόρισε με θερμά λόγια την καλλιέργεια πνεύματος αλληλεγγύης στον επαγγελματικό τομέα μεταξύ των απανταχού Ελλήνων και κυρίως υπέρ των νέων της Ελλάδας και μου ζήτησε να μεταφέρω τις ευχές του για τις Γιορτές και το Νέον Έτος σε όλα τα μέλη μας.

 

proedros dec 2018

 

Επιλογές ανάρτησης στις ιστοσελίδες των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων και άλλων φορέων, του συνδέσμου προς την ιστοσελίδα της ΑΛΛΗΛΟΝ:

  1. Βρες δωρεάν καθοδήγηση για τα επόμενα βήματά σου σπουδών ή επαγγελματικής ένταξης: http://allilonnet.g
    FREE MENTORING, Σπουδές, επαγγελματική ένταξη, καριέρα, επιχειρηματικότητα  & Παγκόσμια Δικτύωση Ελλήνων : http://allilonnet.gr
    ΑΛΛΗΛΟΝnet - Ελάτε στο παγκόσμιο ελληνικό δίκτυο αλληλεγγύης υπέρ των νέων για σπουδές, επαγγελματική ένταξη, καριέρα και επιχειρηματικότητα. Πρόσβαση σε περίπου 7,000 μέλη σε 54 χώρες και σε 100+ μέντορες δίχως κανένα κόστος. «Ένας προς έναν» καθοδήγηση και Παγκόσμια Δικτύωση Ελλήνων και φίλων της Ελλάδας σχετικά με τα επόμενα βήματα σας προς ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον:  http://allilonnet.gr
    Βελτίωσε τις επαγγελματικές σου προοπτικές μέσω της συμμετοχής σου στο πρόγραμμα καθοδήγησης για σπουδές και επαγγελματική ένταξη της ΑΛΛΗΛΟΝnet. Είτε είσαι φοιτητής, απόφοιτος πανεπιστημίου ή νέος επαγγελματίας η ΑΛΛΗΛΟΝnet σου προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε ένα δίκτυο 7,000 μελών περίπου σε 54 χώρες και πάνω από 100 προσεκτικά επιλεγμένων μεντόρων , οι οποίοι είναι έτοιμοι να μοιραστούν μαζί σου τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σε θέματα σπουδών, επαγγελματικής ένταξης καριέρας και επιχειρηματικότητας. Ανάλογα με τις ανάγκες του καθοδηγούμενου, με τη βοήθεια δια ζώσης ή διαδικτυακών «ένας προς έναν» συναντήσεων, η συμβουλευτική της ΑΛΛΗΛΟΝnet επιδιώκει να σου είναι χρήσιμη στη λήψη σημαντικών αποφάσεων σχετικά με τις σπουδές σου ή τις επαγγελματικές σου προοπτικές καθώς και στη δημιουργία αποτελεσματικών δικτύων προς επίτευξη των στόχων σου. Μάθε περισσότερα εδώ: http://allilonnet.gr