Η παρουσία της ΆΛΛΗΛΟΝ στο 6o Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2016 - Allilonnet

Η παρουσία της ΆΛΛΗΛΟΝ στο 6o Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2016

 panorama epixeirimatikotitaskainotomias 

Με μεγάλη επιτυχία και ενεργή συμμετοχή ολοκληρώθηκε και το 6ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2016 που έλαβε χώρα στην Αθήνα 1 έως 3 Απριλίου 2016.

Η ΑΛΛΗΛΟΝ είχε την τιμή να εκπροσωπηθεί με 4 μέληομιλητές στην μεγαλύτερη γιορτή Επιχειρηματικότητας πού διοργανώνετε υπό την αιγίδα του κ. Ιορδάνη Λαδόπουλου, καθηγητή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

Για 6ή συνεχόμενη χρονιά φοιτητές, ακαδημαϊκοί και στελέχη επιχειρήσεων από την Ελλάδα και όχι μόνο είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τις τάσεις, τις επαγγελματικές επιλογές αλλά και προοπτικές που προσφέρουν περίπου 15 κλάδοι / τομείς της οικονομίας προκειμένου να επιλέξουν τη βέλτιστη πορεία είτε ως στελέχη επιχειρήσεων είτε ως επιχειρηματίες.

Κατά την διάρκεια του 3 ημέρου, 36 εισηγήσεις (πάνελ) έλαβαν χώρα όπου οι ενδιαφερόμενοι έλαβαν πληροφορίες και ενημέρωση από τους διακεκριμένους και καταξιωμένους ομιλητές.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες – ομιλητές είχαμε την χαρά να ακούσουμε και να συμβουλευτούμε και 4 μέλη της ΑΛΛΗΛΟΝ. Οι κ. Δρ. Άγγελος Παγκράτης, Παναγιώτης Πουρναράς, Δρ. Εμμανουήλ Τσεσμελής, και Πάνος Σκλιάμης με την παρουσία τους μετέφεραν τις εμπειρίες τους από την ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους πορεία στους παρευρισκόμενους ακροατές, όπου και παρείχαν χρήσιμες συμβουλές και ανέπτυξαν διάλογο με τους συμμετέχοντες.

 

Η ΆΛΛΗΛΟΝ στο 6o Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

 

Οι ομιλητές μας αναφέρθηκαν και στον κρίσιμο ρόλο της ΑΛΛΗΛΟΝ ,όντας ένας σημαντικός συνδετικός κρίκος μεταξύ της Ελλάδας και του αποδήμου ελληνισμού, καθώς και τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι συμμετέχοντες από την δωρεάν ενεργή συμμετοχή τους στο δίκτυο της ΑΛΛΗΛΟΝ.

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας και η ΑΛΛΗΛΟΝ ανανέωσαν την συνεργασία τους για του χρόνου, προσδοκώντας σε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή των νέων και όχι μόνο.

 

Δείτε εδώ την παρουσίαση του κ. Παναγιώτη Πουρναρά.

 

allilonnet logo

 

 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας 2016 καθώς και το Δελτίο Τύπου.

panagiotis pournaras 2016

 

panorama 2016 skliamis 1

 

πανόραμα 2016 2

 

πανόραμα 2016 3

 

panagiotis pournaras 2016 b 

 

panorama 2016 skliamis 2

 

πανόραμα 2016 1

 

πανόραμα 2016 4allilonnet

Δείτε προηγούμενο άρθρο εδώ καθώς και το άρθρο της Καθημερινής για το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.