Αρχική2023-11-19T19:51:27+02:00

Είμαστε η ΑΛΛΗΛΟΝ

Το παγκόσμιο δίκτυο Ελλήνων και φίλων της Ελλάδας, για αλληλεγγύη στον επαγγελματικό τομέα, κυρίως υπέρ των νέων, για σπουδές, επαγγελματική ένταξη, σταδιοδρομία, επιχειρηματικότητα και καινοτομία. Ανεξάρτητο, μη κυβερνητικό και μη κερδοσκοπικό.

0+
χώρες
0+
μέλη
0+
μέντορες
0+
ακόλουθοι

Πρόσφατα νέα

Γίνε μέρος της ΑΛΛΗΛΟΝ

Για πολλούς, κυρίως νέους μας, η AΛΛΗΛΟΝ είναι ένα άμεσα χρήσιμο εργαλείο για τα επόμενα βήματά σπουδών, επαγγελματικής ένταξης, καριέρας ή επιχειρηματικότητας. Για όλους, είναι πνεύμα και μήνυμα ενθάρρυνσης, δημιουργικότητας, συνεργασίας, αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης.

Η συμμετοχή στο δίκτυο της ΑΛΛΗΛΟΝ δεν έχει κανένα κόστος. Αν γίνεις μέλος αποδέχεσαι μόνο μία υποχρέωση: όταν κάποιο άλλο μέλος, συνήθως νεότερο, σε ρωτήσει κάτι σχετικό με την επαγγελματική σου εμπειρία, το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο στις δικές του επαγγελματικές προσπάθειες, τότε θα κάνεις κάθε προσπάθεια να απαντήσεις όσο καλύτερα γίνεται. Η ΑΛΛΗΛΟΝ είναι χώρος αλληλεγγύης στον επαγγελματικό τομέα ο οποίος διευρύνεται συνεχώς.

Τι λέει ο κόσμος για εμάς

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΑΛΛΗΛΟΝ, για την βοήθεια επικοινωνίας, και στον μέντορά της κ.Μ-, για την περίσσεια υπομονή και όρεξη, καθώς και τις εξαιρετικά σημαντικές και πολύτιμες συμβουλές του· εφόδια που θα με συνοδεύουν αναμφίβολα σε κάθε βήμα της περαιτέρω επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας.

Ιπποκράτης Λυγίζος, Μέλος

Χάρηκα καθώς βρήκα έναν άνθρωπο (μέντορα) πρόθυμο να βοηθήσει ουσιαστικά. Μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές και αυτό είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο από έναν καταξιωμένο επαγγελματία που προέρχεται από έναν χώρο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΛΛΗΛΟΝnet, γιατί μέσα σε ιδιαίτερα κρίσιμους καιρούς έχει αναλάβει μια εξαιρετική πρωτοβουλία. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι γίνεται μία πραγματική προσπάθεια και νιώθω ότι έχω έναν συμπαραστάτη στην προσπάθεια μου να βελτιωθώ επαγγελματικά αλλά και σαν άνθρωπος. Σας ευχαριστώ πολύ.

Κωνσταντίνος Τούντας, μέλος

Τώρα, μέσω του πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα δικτύου των μελών και μεντόρων της ΑΛΛΗΛΟΝ έχουν ανοιχτεί νέοι ορίζοντες για τους νέους Έλληνες

Μέντορας μας

Θεωρώ πως το έργο σας είναι πάρα πολύ σημαντικό και πολύ απαραίτητο, καθώς πράγματι είναι αρκετά δύσκολο να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ ακαδημαϊκού και επαγγελματικού χώρου. Αυτή, λοιπόν, η υποστήριξη και η καθοδήγηση που παρέχεται είναι πραγματικά ζωτικής σημασίας για τα νέα παιδιά και συμφωνώ απόλυτα με την άποψη που ειπώθηκε πως θα έπρεπε να παρέχεται ήδη από την ηλικία των 18 ετών.

Μέλος μας,

Κατόπιν μιας μακράς συνάντησης με ένα μέλος, του έδωσα συμβουλές για την πρόσεγγιση υποψήφιων εργοδοτών. Επίσης, του σύστησα ορισμένους εργοδότες, με τους οποίους είχε ορισμένες επιτυχείς συνεντεύξεις.

Παναγιώτης Νομικός, Μέντορας

Πραγματικά έχετε συμβάλει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στην αλλαγή νοοτροπίας μου και σας είμαι ευγνώμων για αυτό!!! Σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι όπως είστε και να έχετε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

Μιχάλης Παυλάκης, μέλος μιλάει για έναν μέντορά της ΆΛΛΗΛΟΝ

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες για την δωρεά οκτώ (8) Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο σχολείο μας. Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και οι οθόνες τους έχουν ανανεώσει τον εξοπλισμό του εργαστηρίου Πληροφορικής του Σχολείου μας, διευκολύνοντας παράλληλα τη λειτουργία του και ενισχύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία. 

Δημοτικού Σχολείου Κάτω Κορακιάνας, για την δωρεά Η/Π

Ήταν η πρώτη μου γνωριμία μαζί σας και βρήκα την συνάντηση εξαιρετικά δομημένη, ενημερωτική και ενδιαφέρουσα

Μέλος μας, για εκδήλωση της ΆΛΛΗΛΟΝ

Ήθελα να σας συγχαρώ για άλλη μια φορά για την εξαιρετική προσπάθεια που νομίζω ότι έχει απτά αποτελέσματα στους νέους που ξεκινούν τα πρώτα επαγγελματικά βήματα τους στις Βρυξέλλες

Παντελής Λαμπριανίδης, εκδήλωση Βελγίου (με speed mentoring)

Ως μέντορας είχα την τιμή να ανταποκριθώ σε 3-4 αιτήματα μελών μέχρι σήμερα καθώς επίσης να ζητήσω τη βοήθεια άλλων μεντόρων τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την ουσιαστική ανταπόκριση τους

Μέντοράς μας, για την συμβουλευτική
Go to Top