Την Παρασκευή 19.05.17 οι Μέντορες Καριέρας & Επιχειρηματικότητας της AΛΛΗΛΟΝ, κ.Bάρσος Γεώργιος και κ.Καλέντης Κωνσταντίνος, έδωσαν μια ομιλία από το studio μας στις Βρυξέλλες Filothea με θέμα:  

"Επιχειρηματικότητα"

 

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 οι Μέντορες της ΑΛΛΗΛΟΝ Ηλιόπουλος Δημήτρης, Αγγελής Δημήτρης, Αλαμάνου Μαρίνα και ο Βαγγέλης Δεληκωνσταντής έδωσαν μια ομιλία από το καινούργιο μας studio στις Βρυξέλλες Filothea με θέμα:

 

"Μέντορες της ΑΛΛΗΛΟΝ"

 

Μπορείτε να βρείτε το video παρακάτω καθώς και στο κανάλι της ΑΛΛΗΛΟΝ στο Youtube:

 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή Παρασκευή 24 Μαρτίου στις Βρυξέλλες η ομιλία και η παρουσίαση του  ιδρυτή της ΑΛΛΗΛΟΝ κ. Άγγελου Παγκράτη στην εκδήλωση του Ελληνικού Επιχειρηματικού Δκτύου Βucephalos στο οποίο ήταν καλεσμένος με την ιδιότητα του ως Ειδικός Συντονιστής (με βαθμό Γενικού Διευθυντή), υπεύθυνος για την Ευρωπαϊκή Οικονομική Διπλωματία στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης, με θέμα: 

«Η μετάλλαξη της παγκόσμιας οικονομίας και η ανάγκη μιας νέας ευρωπαϊκής και ελληνικής οικονομικής διπλωματίας»

Μπορείτε να βρείτε το video παρακάτω καθώς και στο κανάλι της ΑΛΛΗΛΟΝ στο Youtube

 

H ΑΛΛΗΛΟΝnet Βρυξελλών καλωσορίσε το 2017 με τη παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας την Τρίτη 07/02/2017 στην αίθουσα συσκέψεων της BritishAmerican Tobacco την οποία έθεσε ευγενικά στην διάθεσή μας το μέλος μας Νικόλ Σκούρτη.

Το κόψιμο της πίτας ακολούθησε θεματική εισήγηση από τον Μέντορα Καριέρας μας και δικηγόρο, κο Σπύρο Παππά με θέμα την ελληνική δικαιοσύνη: "Η αρχή της αδιακρισίας των εξουσιών και η Ελληνική Δικαιοσύνη"

 

Η ΑΛΛΗΛΟΝnet Νέας Υόρκης σε συνεργασία με την A.G.A.P.W. ξεκίνησαν δυναμικά μία ακόμα νέα χρονιά στο πάντα φιλόξενο χώρο της CocoMat, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2017!

Η μέντορας μας και Τοπική Συντονίστρια Νέας Υόρκης, Δόκτωρ Όλγα Αλεξάκος, συνοδευόμενη από την μέντορά μας, κάτοικο Νέας Υόρκης και δικηγόρο Μαρία Μάρκου, καλωσόρισαν την νέα χρονιά μαζί με νέα αλλά και παλαιά μέλη.

Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε σε όλα τα μέλη της ΑΛΛΗΛΟΝ υγεία και μια δημιουργική χρονιά στο απόδημο ελληνισμό.  

 

Δείτε επιλεγμένες φωτογραφίες από την πολύ όμορφη εκδήλωση: 

 

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 ο Μέντορας της ΑΛΛΗΛΟΝ Αθανάσιος Φουρτούνας έδωσε μια ομιλία από το καινούργιο μας studio στις Βρυξέλλες Filothea με θέμα:

 

"Risk Management, a way to avoid Crisis Management

& Management of Losses"

 

Μπορείτε να βρείτε το video παρακάτω καθώς και στο κανάλι της ΑΛΛΗΛΟΝ στο Youtube:

 

Σε μια πολύ ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στην αίθουσα Κρίκετ Κέρκυρας διεξήχθει (19 Δεκεμβρίου 2016) η παρουσίαση της πορείας της ΑΛΛΗΛΟΝ για το 2016 καθώς και τις νέες δράσεις που ξεκίνησαν αλλά και συνεχίζουν τη νέα χρονιά.

Οι ομιλητές μας, κος Άγγελος Παγκράτης, Γιώργος Παγκράτης και Ανδρέας Αγάθος, παρουσίασαν την πρόοδο της ΑΛΛΗΛΟΝ για το 2016 και ανέπτυξαν τις δράσεις που θα συνοδεύσουν την ΑΛΛΗΛΟΝ για την νέα χρόνια.

 

Τα κυριότερα σημεία ήταν:

 

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016, έλαβε χώρα στο Λονδίνο, γεύμα εργασίας για τα μέλη μας.

Η συνάντηση γνωριμίας αλλά και ενημέρωσης έλαβε χώρα στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του εστιατορίου OPSO.

Τα μέλη μας ενημερώθηκαν όχι μόνο για την τρέχουσα χρονιά αλλά και για τις νέες πρωτοβουλίες της ΑΛΛΗΛΟΝ που άλλες ξεκίνησαν και άλλες θα εκκινηθούν μέσα στους επόμενες ημέρες.

Την ΑΛΛΗΛΟΝ εκπροσώπησαν ο τοπικός συντονίστης και μέντορας της ΑΛΛΗΛΟΝ, κος Ιωάννης Ορφανός καθώς και ο επίτιμος Πρόεδρος και ιδρυτής της ΑΛΛΗΛΟΝ, κος Άγγελος Παγκράτης.

 

ALLILONnet Networking Event β

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016, έλαβε χώρα συνάντηση γνωριμίας αλλά και ενημέρωσης για τις νέες πρωτοβουλίες της ΑΛΛΗΛΟΝ στα μέλη της Νέας Υόρκης.

Την ΑΛΛΗΛΟΝ εκπροσώπησαν η τοπική συντονίστρια και μέντορας της ΑΛΛΗΛΟΝ, κα Όλγα Αλεξάκος καθώς και τα μέλη και μέντορες της ΑΛΛΗΛΟΝ, Λάζαρος Χαλκιάς, Μαρία Μάρκου αλλά πλήθος νέων και υφιστάμενων μελών.

 

Την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2016, έλαβε χώρα στο conference center της Wells Fargo στην Νέα Υόρκη, μια ακόμα εκδήλωση της ΑΛΛΗΛΟΝ με θέμα:

 

"Δικτύωση, επαγγελματική συνεργασία, αλληλεγγύη και παροχής συμβουλών ως μέσο για την προώθηση της επιτυχίας και της ευημερίας σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο"

 

allilonnet logo2

Τα μέλη μας ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα τρέχωντα νέα αλλά και για τα αποτελέσματα της ΑΛΛΗΛΟΝ στο θέμα της δικτύωσης μεταξύ των μελών και μεντόρων που είναι και το πρώτο μας μέλημα.

 

Ομιλητές ήταν τα κάτωθι διακεκριμένα μέλη της ΑΛΛΗΛΟΝ:

Olga Alexakos, Ph.D. - ALLILONnet New York Coordinator / Sotheby's
George Balafoutis - ALLILONnet Member / Microsoft
Lazaros Chalkias - ALLILONnet Mentor / AVON
Gus Lambropoulos - Private Banking, Wells Fargo
Maria Markou Esq. - ALLILONnet Mentor / Markou Global Legal Group
Pannie Trifilliis Ph.D - ALLILONnet Member / PTC Therapeutics Inc

Η γεμάτη ενέργεια και πολύ καλή διάθεση της τοπικής ομάδας της ΑΛΛΗΛΟΝ στη Νέα Υόρκη έδωσε νέα πνοή και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εκδήλωση. 

 

Δείτε την προηγούμενη ανάρτηση για την εκδήλωση όπως παρακάτω:

  

 

 

ALLILONnet INVITATION - New York City - December 1st 2016 at 18:00

 

NETWORKING EVENT at the conference center of Wells Fargo headquarters, 150 East 42nd Street, New York City NY.