Γίνετε Μέντορας

 

Αγαπητό μέλος,

Το δίκτυο της ALLILONnet επεκτείνεται κάθε μέρα. Όπως γνωρίζετε, κάθε μέλος αποδέχεται όταν  μπαίνει στην ALLILONnet, να απαντήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όταν ερωτηθεί από άλλο μέλος σχετικά με την εμπειρία του σπουδών, καριέρας και επιχειρηματικότητας.

Τα μέλη που θέλουν να δεσμευτούν περισσότερο και είναι διατεθειμένα να απαντήσουν σε ερωτήσεις επανειλημμένα και σε μεγαλύτερο βάθος, μπορούν να γίνουν Μέντορες. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε μέσα από το ήδη υπάρχον εκτεταμένο δίκτυο μελών μας ανά τον κόσμο, ένα ειδικό δίκτυο μεντόρων που θα ενθαρρύνει και θα διευκολύνει την επικοινωνία με τα νεότερα μέλη αλλά και την ανάληψη νέων πρωτοβουλιών. Tα μέλη που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με οποιονδήποτε Μέντορα της ALLILONNet, μπορούν να απευθυνθούν κατευθείαν στον μέντορα που τους ενδιαφέρει. Παρακαλώ δείτε τις λίστες Μεντόρων για Καριέρα, Σπουδές και Επιχειρηματικότητα.

Η εμπειρία σας στους τομείς σπουδών, καριέρας, επιχειρηματικότητάς, καινοτομίας και εξαγωγών, μπορεί να είναι πολύτιμη για πολλά νεότερα μέλη. Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή την προσπάθεια και να δείτε πως μπορείτε να γίνετε κι εσείς Μέντορας της ΑΛΛΗΛΟΝ. Καταλαβαίνουμε ότι η καλή διάθεση να βοηθήσουμε κάποιον συνήθως νεότερο συμπατριώτη πάντα υπάρχει αλλά η ανησυχία είναι ο διαθέσιμος χρόνος. Δεν περιμένουμε κάποια σημαντική πίεση χρόνου να προκύψει άμεσα από την πιθανή σας δέσμευσή αυτή.  Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να αρνηθείτε κάποια ερώτηση ή και να διακόψετε τη συμμετοχή σας οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης μπορείτε εξ αρχής να ορίσετε ακριβώς σε ποιά θέματα επιθυμείτε να γίνετε μέντορας της ΑΛΛΗΛΟΝ, ώστε να περιορίσετε το εύρος των πιθανών ερωτήσεων. Για παράδειγμα μπορείτε να γίνετε μέντορας για ένα πανεπιστήμιο, μια ορισμένη σχολή ή για μια συγκεκριμένη καριέρα σε μια μόνο χώρα κλπ.

Αν αποφασίσετε να γίνετε μέλος και του δικτύου Μεντόρων της ALLILONnet, παρακαλώ συμπληρώστε την απλή παρακάτω φόρμα.

Με θερμούς χαιρετισμούς

Η ομάδα επικοινωνίας

 

 

Νέα ΑΛΛΗΛΟΝ πρωτοβουλία

 

young mentors 2

“ALLILONnet Young Mentors Program”   :   Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται κυρίως σε πρόσφατους απόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών αλλά και νεαρούς επαγγελματίες με μερικά μόνο χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, οι οποίοι με την πρόσφατη εμπειρία που αποκόμοισαν είτε στις σπουδές είτε στην προσπάθεια επαγγελματικής τους ένταξης, μπορούν τώρα να αποτελέσουν μια δυναμική επιλογή για τους νεότερους που ακολουθούν τα βήματά τους σπουδών ή καριέρας και χρειάζονται καθοδήγηση.

 

Γίνε Νέος Μέντορας, Στήριξε την Γενιά σου!

Έλα και εσύ στο Young Mentors Program βοηθώντας την γενιά σου να πραγματοποιήσει τα πρώτα της σταθερά βήματα.

Γίνε και εσύ μέντορας της ΑΛΛΗΛΟΝ, στηρίζοντας αλλά και μαθαίνοντας μέσα από το ΑΛΛΗΛΟΝ Young Mentors Program.

Σε ενδιαφέρει?

Συμπλήρωσε την φόρμα εγγραφής όπως παρακάτω και στείλε την τώρα μαζί με το βιογραφικό σου στην ομάδα Επικοινωνίας της ΑΛΛΗΛΟΝ στο contact@allilonnet.gr και γίνε μέλος της ομάδας Νέων Μεντόρων
 
Έλα μαζί μας !!

Η ομάδα επικοινωνίας της ΑΛΛΗΛΟΝ

  

 

 

pdf icon

Creative Mentoring: what it is and how it works