• ΕλλάδαΕλλάδα
  • ΒέλγιοΒέλγιο
  • ΕλβετίαΕλβετία
  • ΗΠΑΗΠΑ/ΝΥ
  • Ηνωμένο ΒασίλειοΗνΒ
  • ΙρλανδίαΙρλανδία

Η προϋπηρεσία ΔΕΝ είναι απαραίτητη. Δείτε αναλυτικά!

 

Σημαντικές προσλήψεις προσωπικού καμπίνας ανακοίνωσε η Ryanair. Για όσους ενδιαφέρονται, σημειώνεται πως η αεροπορική εταιρεία θα κάνει προσλήψεις προσωπικού στην Ελλάδα και την Κύπρο το αμεσως επόμενο διαστημα. Συγκεκριμένα, οι «ημέρες πρόσληψης» είναι οι εξής:

  1. Thessaloniki 16/08/2017
  2. Athens 08/09/2017
  3. Thessaloniki 15/09/2017
  4. Limassol 28/09/2017
  5. Athens 05/10/2017
 

Αξίζει να τονισθεί πως η εταιρεία επισημαίνει πως δεν είναι απαραίτητη η προϋπηρεσία για αυτές τις θέσεις.

Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση ώστε να συμμετάσχουν στις παραπάνω «ημέρες πρόσληψης», μπορούν να το κάνουν επισκεπτόμενοι τη σελίδα www.crewlink.ie.

Πηγή: neolaia.gr

H Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση είναι το σπίτι του σύγχρονου πολιτισμού. Το σημείο σύνδεσης τολμηρών ιδεών, τεχνών και ανθρώπων που εξερευνά τα όρια μεταξύ επιστήμης, τέχνης και κοινωνίας.

Θες να γίνεις μέλος της ομάδας της Στέγης;

Διάβασε παρακάτω περισσότερα για τις νέες θέσεις εργασίας.

 

Το Σεπτέμβριο έρχονται στο #INNOVATHENS τα νέα σεμινάρια του ΚΕΑΚ με εισηγητή τον Gerasimos Tzamarelos! Την αρχή κάνει ένα workshop αφιερωμένο στην "Βιώσιμη κοινωνική επιχειρηματικότητα", τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου!

 

Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε βασικές έννοιες που πλαισιώνουν την κοινωνική επιχειρηματικότητα, να ενημερωθούμε για πετυχημένες κοινωνικές επιχειρήσεις που λειτουργούν στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, ενώ θα εκπαιδευτούμε σε δεξιότητες που βελτιώνουν τη συνεργασία και την αποτελεσματική επικοινωνία μέσα σε ομάδες.

Μάθε περισσότερα εδώhttps://goo.gl/rKvGnD#KatheMeraTexnopoli

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος Τεχνικής Βοήθειας για την Ανάπτυξη της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στην Ελλάδα, το British Council καλεί για συνεργασία συμβούλους με εμπειρία σε θέματα κοινωνικής οικονομίας.

Ειδικότερα:

 

Our Member Kallitsa Savvidou is a Mentor in the field of Career.

Our Member

savidou

 

 

Kallitsa Savvidou offers free mentoring for university students and graduates on how to find their first employment, prepare their CV, how to move abroad and all these doubts that they may have searching for their job.

 

 

Member's experience and current occupation (summary)

 

Ms Kallitsa Savvidou completed her studies in electrical and computer engineering with specialization in telecommunication in 2012. She did internships in telecommunications companies as Primetel in Cyprus and OTE in Greece. Since 2011, she has been working in Telefonica at the headquarters in Madrid, Spain. She has worked in several positions from Tecnical Roles to Project manager and she currently works as Product manager for Telecommunication Wholesale Products. She is ambassador in One Young World organization.

 

 

Member's location

 

Currently based in Madrid, Spain

 

 

Possible beneficiaries

 

Ms Kallitsa Savvidou would be very happy to share her experience on telecommunication field, life abroad to undergraduate and graduate students who need help with their first steps in their profesional career.

 

 

Professional experience

 

  Attached CV

 

Δείτε έναν πολύ έξυπνο και χρήσιμο χάρτη πρακτικής άσκησης!

H συνοπτική, αλλά περιεκτική αυτή έκδοση, έχει ως σκοπό να απαντήσει σε συχνές ερωτήσεις, που διατυπώνονται κυρίως από φοιτητές του Ιδρύματος, αλλά και λοιπούς ενδιαφερόμενους, για το θεσμό και το περιεχόμενο της πρακτικής άσκησης.


Για τη Διοίκηση του Ιδρύματος, η πρακτική άσκηση, εκτός από υποχρεωτικά θεσμοθετημένη εκπαιδευτική δραστηριότητα στα προγράμματα σπουδών, αποτελεί κορυφαίας σημασίας και χρησιμότητας ψυχοπαιδαγωγική διαδικασία.

Η ορθή εφαρμογή της επιφέρει μοναδικά και σύνθετα μαθησιακά αποτελέσματα, παραγωγικό τρόπο σκέψης και λήψης αποφάσεων, αλλά και αξίες ζωής. Τέλος, εξοικειώνει τους φοιτητές με την αγορά εργασίας, τις πραγματικές επαγγελματικές συνθήκες και προάγει την απασχολησιμότητα.

Δείτε τον οδικό χάρτη εδώ

 

Δεκάδες χιλιάδες Νεοϋορκέζοι, αλλά και τουρίστες από άλλες χώρες, είδαν και φωτογράφισαν το brand «Greece». Πάνω από 380 συναντήσεις μεταξύ Αμερικανών και Ελλήνων επαγγελματιών

 

Καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες με κοινωνική και οικολογική ευαισθησία αλλά και αγάπη για την παράδοση και την Ελλάδα, παρουσίασαν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό οι μαθητές start-uppers από Γυμνάσια και Λύκεια της Βόρειας Ελλάδας στην 11η Εμπορική Έκθεση Μαθητικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.