• ΕλλάδαΕλλάδα
  • ΒέλγιοΒέλγιο
  • ΕλβετίαΕλβετία
  • ΗΠΑΗΠΑ/ΝΥ
  • Ηνωμένο ΒασίλειοΗνΒ
  • ΙρλανδίαΙρλανδία

 

Η GISSCO A.E η μεγαλύτερη Εταιρεία Επίγειας Εξυπηρέτησης Αεροπορικών Καυσίμων στην Ελλάδα με δραστηριότητα σε περισσότερα από 20 αεροδρόμια , ζητά να προσλάβει :

Ανεφοδιαστή Αεροσκαφών για την Εγκατάσταση Ανεφοδιασμού Αεροσκαφών της Εταιρείας στον Αερολιμένα Ζακύνθου

 

Η "M.G." Ανάπτυξη Επιχειρήσεων έχει ήδη επενδύσει, αναπτυχθεί και αναγνωρισθεί εδώ και καιρό σαν μία από τις πλέον καινοτόμες και αποτελεσματικές εταιρείες του χώρου και το 2018 έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς γι' αυτήν, τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης της, αναζητά νέα, ικανά και φιλόδοξα στελέχη για την ανάληψη καθηκόντων εντός της εταιρείας, με ενεργή συμμετοχή στην εφαρμογή marketing ενεργειών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, σαν:

 

Ο κύριος Μιχάλης Αργυρούδης είναι μέντορας της ΑΛΛΗΛΟΝ στον τομέα Καριέρας.

 

Συνηθισμένα λάθη στην επιχειρηματικότητα


Στις μέρες μας ακούμε πολλές φορές φίλους και γνωστούς να συζητούν για κάποιον που προσπάθησε να κάνει κάποια επιχειρηματικά βήματα χωρίς όμως το ανάλογο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.


Από την μία πλευρά η φάση που περνάει αυτή τη στιγμή η χώρα είναι μάλλον αποτρεπτική για κάθε μορφής επιχειρηματική προσπάθεια και από την άλλη είναι μονόδρομος αν θέλουμε να δούμε την χώρα μας να ανταπεξέρχεται σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. 

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ
ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.Ε Κοιν.Σ.Επ.
είναι μια εταιρία του μέλους μας Γιώργου Βαμβακούση

 

Η αξιοποίηση του εργασιακού δυναμικού των Μηχανικών μελών ΤΕΕ αλλά και γενικότερα τεχνικών της οικοδομής και της βιομηχανίας στην προαγωγή, διάδοση και αξιοποίηση της γνώσης του πολιτισμού και της τεχνολογίας πάνω σε θέματα παραγωγής για την προκοπή και ευημερία της Κοινωνίας. 

 

Η προϋπηρεσία ΔΕΝ είναι απαραίτητη. Δείτε αναλυτικά!

 

Σημαντικές προσλήψεις προσωπικού καμπίνας ανακοίνωσε η Ryanair. Για όσους ενδιαφέρονται, σημειώνεται πως η αεροπορική εταιρεία θα κάνει προσλήψεις προσωπικού στην Ελλάδα και την Κύπρο το αμεσως επόμενο διαστημα. Συγκεκριμένα, οι «ημέρες πρόσληψης» είναι οι εξής:

  1. Thessaloniki 16/08/2017
  2. Athens 08/09/2017
  3. Thessaloniki 15/09/2017
  4. Limassol 28/09/2017
  5. Athens 05/10/2017
 

Αξίζει να τονισθεί πως η εταιρεία επισημαίνει πως δεν είναι απαραίτητη η προϋπηρεσία για αυτές τις θέσεις.

Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση ώστε να συμμετάσχουν στις παραπάνω «ημέρες πρόσληψης», μπορούν να το κάνουν επισκεπτόμενοι τη σελίδα www.crewlink.ie.

Πηγή: neolaia.gr

H Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση είναι το σπίτι του σύγχρονου πολιτισμού. Το σημείο σύνδεσης τολμηρών ιδεών, τεχνών και ανθρώπων που εξερευνά τα όρια μεταξύ επιστήμης, τέχνης και κοινωνίας.

Θες να γίνεις μέλος της ομάδας της Στέγης;

Διάβασε παρακάτω περισσότερα για τις νέες θέσεις εργασίας.