Για τα μέλη που ψάχνουν απασχόληση

  1. Όλα τα μέλη μας μπορούν να συμπληρώσουν το προφίλ τους στην ιστοσελίδα μας και να επισυνάψουν ένα αναλυτικό βιογραφικό. Μπορούν επίσης, συμπληρώνοντας το κατάλληλο πεδίο, να εξηγήσουν τι εργασία / απασχόληση ψάχνουν και σε ποιά περιοχή της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Στα βιογραφικά αυτά έχουν πρόσβαση όλα τα μέλη (από την ''Αναζήτηση μελών'').

 

  1. Τα μέλη μας που είναι φοιτητές και ψάχνουν εργασία/πρακτική άσκηση ή τα μέλη που προσφέρουν ή συστίνουν αντίστοιχα απασχόληση τέτοιας μορφής μπορούν να το γνωστοποιήσουν στα υπόλοιπα μέλη, κάνοντας τη σχετική ανάρτηση στην ομάδα μας μας στο LinkedIn ή/και ζητώντας από την Ομάδα Επικοινωνίας να προχωρήσει σε ανάλογη δημοσίευση στην ιστοσελίδα μας (σπουδές-αναρτήσεις μελών) .Επίσης μπορούν να επισκεφτούν τους σχετικούς χρήσιμους συνδέσμους, καθώς και να δουν τους μέντορες (σπουδών) της ΑΛΛΗΛΟΝ για σπουδές στην χώρα που τους ενδιαφέρει.

 

  1. Τα Μέλη μας που προσπαθούν να αρχίσουν ή να εξελίξουν την καριέρα τους καθώς και τα μέλη που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν ευκαιρίες κατάρτισης ή απασχόλησης σε άλλα μέλη, μπορούν να επισκεφτούν και να ενημερώσουν ανάλογα τά άλλα μέλη κάνοντας την σχετική ανάρτηση στο γκρουπ μας στο LinkedIn ή/και ζητώντας από την Ομάδα Επικοινωνίας να κάνει την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας (καριέρα – προτάσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης). Επίσης μπορούν να επισκεφτούν τους σχετικούς χρήσιμους συνδέσμους καθώς και να δουν τους μέντορες καριέραςτης ΑΛΛΗΛΟΝ στην χώρα που τους ενδιαφέρει.

 

  1. Με τον ίδιο τρόπο τα Μέλη μας που προσπαθούν να αρχίσουν ή να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και ψάχνουν συνεργασίες, υποστήριξη, επενδυτές κλπ μπορούν να επισκεφτούν και να ενημερώσουν ανάλογα τα άλλα μέλη μας κάνοντας την σχετική ανάρτηση στο γκρουπ μας στο LinkedIn ή/και ζητώντας από την Ομάδα Επικοινωνίας να κάνει την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας (επιχειρηματικότητα – μέλη ψάχνουν συνεργασίες στην Ελλάδα). Επίσης μπορούν να επισκεφτούν τους σχετικούς χρήσιμους συνδέσμουςκαθώς και να δουν τους μέντορες επιχειρηματικότητας της ΑΛΛΗΛΟΝ στην χώρα που τους ενδιαφέρει.

 

  1. Τα μέλη μας που προσπαθούν να αρχίσουν ή να επεκτείνουν τις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών μπορούν να επικοινωνήσουν να δουν τους χρήσιμους συνδέσμουςαπό την σελίδα μας στην Ελλάδα και να δουν τους εισαγωγείς ελληνικών προϊόντων στις σελίδες των χωρών που τους ενδιαφέρουν.

 

  1. Τα μέλη μας τα οποία έχουν λογαριασμό στο LinkedIn έχουν την δυνατότητα να αναρτούν οτιδήποτε σχετίζεται με την απασχόληση στα "Jobsστον χώρο των μελών μας, ανταλλάσοντας  χρήσιμες πληροφορίες.

 

  1. Ωστόσο, η καλύτερη υπηρεσία που προσφέρει η ΑΛΛΗΛΟΝ είναι η δυνατότητα κάθε μέλους να έρχεται σε επικοινωνία στοχευμένα, επιλεκτικά και άμεσα "ένας προς έναν" τόσομε υπόλοιπα μέλη του δικτύου μας όσο και με οποιοδήποτε Μέντορα τον ενδιαφέρει.

 

  1. Η δικτύωση και η επικοινωνία διευκολύνεται από την ιστοσελίδα μας, από το LinkedIn αλλά και από τις εκδηλώσεις δικτύωσης που οργανώνει η ΑΛΛΗΛΟΝ σε χώρες και πόλεις όπου έχει Τοπικούς Συντονιστές.