• Ανοιχτές θέσεις εργασίας στα H&M

  20 Αύγουστος 2017

  Τα H&M ανακοίνωσαν θέσεις εργασίας στις εξής ειδικότητες:

   

  1. Σύμβουλος Πωλήσεων – Εποχιακή Απασχόληση – Θεσσαλονίκη
  2. Σύμβουλος Πωλήσεων – Εποχιακή Απασχόληση – Κόρινθος
  3. Σύμβουλος Πωλήσεων – Εποχιακή Απασχόληση – Ιωάννινα
  4. Σύμβουλος Πωλήσεων – Εποχιακή Απασχόληση – Χανιά
  5. Σύμβουλος Πωλήσεων – Εποχιακή Απασχόληση – Λάρισα
  6. Σύμβουλος Πωλήσεων – Εποχιακή Απασχόληση – Αττική
  Read more...
 • Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε ΜΚΟ

  20 Αύγουστος 2017

  Δείτε παρακάτω λεπτομερώς την λίστα οργανώσεων και θέσεις εργασίας.

  Read more...
 • Xορηγία Νάουσας

  20 Αύγουστος 2017

   

   logos3

   

  Δελτίο Τύπου: Σημαντική χορηγία επίπλων στον Δήμο Νάουσας, σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και κοινωνικούς φορείς της Νάουσας καθώς και στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

   


  Η ΑΛΛΗΛΟΝnet διοργανώνει την δωρεά ελαφρά μεταχειρισμένων επίπλων από τον ΔΡΟΜΕΑ σε σχολεία και κοινωνικούς φορείς της Νάουσας, στον Δήμο Νάουσας, καθώς και στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Την Παρασκευή 18 Αυγούστου, έγινε στις Βρυξέλλες, η παραλαβή των επίπλων από μεταφορική εταιρεία που επέλεξε ο Δήμος Νάουσας ο οποίος και θα αναλάβει και την τελική διανομή στα τοπικά σχολεία και φορείς καθώς και στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Οι τελικοί αποδέκτες θα ανακοινωθούν αναλυτικά σύντομα στην ιστοσελίδα της ΑΛΛΗΛΟΝ.

  Read more...
 • United Airlines Seeking Greek Speaking Flight Attendants

  19 Αύγουστος 2017

   

  Ready to see the world and get paid for it?

  United’s route to Athens has a brought a new and exciting job opportunity.

  They’re seeking candidates (especially Greek speakers) to apply and start a career flying the friendly skies as a United flight attendant.  

  Read more...
 • Απλά tips για να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση

  19 Αύγουστος 2017

   

  Όταν ξεκινά κανείς τη δική του επιχείρηση, είναι σίγουρο πως θα ακούσει πολλές και διαφορετικές απόψεις. Οι περισσότερες θα προέλθουν από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον κόσμο των επιχειρήσεων. Μια ματιά στο internet αρκεί για να καταλάβετε πως αυτό βρίθει πολλαπλών άρθρων σχετικών με το θέμα.

  Μην το υπεραναλύσετε.

  Μερικά απλά βήματα μπορούν να σας οδηγήσουν στην επιτυχία!! Δείτε παρακάτω πως....

  Read more...
 • Στέγη Ιδρύματος Ωνάση: θέσεις εργασίας

  18 Αύγουστος 2017

  H Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση είναι το σπίτι του σύγχρονου πολιτισμού. Το σημείο σύνδεσης τολμηρών ιδεών, τεχνών και ανθρώπων που εξερευνά τα όρια μεταξύ επιστήμης, τέχνης και κοινωνίας.

  Θες να γίνεις μέλος της ομάδας της Στέγης;

  Διάβασε παρακάτω περισσότερα για τις νέες θέσεις εργασίας.

  Read more...
 • 10 Πανεπιστημιακά Τμήματα που σε βγάζουν κατευθείαν στην αγορά εργασίας!

  18 Αύγουστος 2017

   

  Αν ρίξει κανείς μια προσεκτικότερη ματιά στα παρακάτω Πανεπιστημιακά Τμήματα και κυρίως στο περιεχόμενο των σπουδών θα διαπιστώσει ότι προσφέρουν άκρως ελκυστικές προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης.

  Σε μια αγορά όπως η δική μας, που το πτυχίο σε στέλνει κατευθείαν πολύ συχνά στην ανεργία, ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτούν όσοι συμπληρώνουν το μηχανογραφικό...   

  Read more...
 • 3.515 θέσεις εργασίας μέσα στον Αύγουστο !

  9 Αύγουστος 2017

   

  Με 3.515 μόνιμους και εποχικούς υπαλλήλους θα ενισχυθούν δήμοι, υπουργεία, ΔΕΚΟ, κέντρα φιλοξενίας, νοσοκομεία, ΕΛΓΑ μέσα στον Αύγουστο.

  Οι μόνιμες θέσεις αφορούν σε 232 άτομα και οι υπόλοιπες 3.283 θέσεις θα καλυφθούν από εποχικό προσωπικό. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των υποψηφίων συγκεντρώνουν οι δυο προσκλήσεις του ΟΑΕΔ για 1.639 θέσεις στα κέντρα φιλοξενίας και 1.135 θέσεις σε φορείς της Δημόσιας Υγείας.  

  Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με τα εξής κριτήρια: χρόνος ανεργίας, πολυτεκνία ή τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, τριτεκνία ή τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας, βαθμός βασικού τίτλου σπουδών και εμπειρία. Οι ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι: διοικητικοί, τεχνίτες, οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων, εφοριακοί, φύλακες, νοσηλευτές, μηχανικοί, καθαριστές κ.ά.

  Αναλυτικά οι θέσεις κατανέμονται παρακάτω:

  Read more...
 • Θέσεις εργασίας στο British Council

  19 Αύγουστος 2017

   

  Στο πλαίσιο του προγράμματος Τεχνικής Βοήθειας για την Ανάπτυξη της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στην Ελλάδα, το British Council καλεί για συνεργασία συμβούλους με εμπειρία σε θέματα κοινωνικής οικονομίας.

  Ειδικότερα:

  Read more...
 • Σεμινάριο: «Βιώσιμη Κοινωνική Επιχειρηματικότητα»

  19 Αύγουστος 2017

   

  Το Σεπτέμβριο έρχονται στο #INNOVATHENS τα νέα σεμινάρια του ΚΕΑΚ με εισηγητή τον Gerasimos Tzamarelos! Την αρχή κάνει ένα workshop αφιερωμένο στην "Βιώσιμη κοινωνική επιχειρηματικότητα", τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου!

   

  Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε βασικές έννοιες που πλαισιώνουν την κοινωνική επιχειρηματικότητα, να ενημερωθούμε για πετυχημένες κοινωνικές επιχειρήσεις που λειτουργούν στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, ενώ θα εκπαιδευτούμε σε δεξιότητες που βελτιώνουν τη συνεργασία και την αποτελεσματική επικοινωνία μέσα σε ομάδες.

  Μάθε περισσότερα εδώhttps://goo.gl/rKvGnD#KatheMeraTexnopoli

  Read more...
 • DevelopmentAid - All the latest job opportunities

  8 Αύγουστος 2017

   

  Below are the latest 300 job opportunities posted on DevelopmentAid. To view all the up-to-date jobs, click here. 

  Please note that some of the jobs are only available to DevelopmentAid members. To become a member and get access to "member-only" jobs, follow this link. 

  Register a free account today to create a personalised job list email and get relevant employment opportunities, sorted by sectors, locations and years of experience only. 

  Read more...
 • ΑΔΜΗΕ: έρχεται προκήρυξη για 76 θέσεις αορίστου χρόνου

  19 Αύγουστος 2017

  Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 10Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα έξι (76) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΑΔΜΗΕ Α.Ε» (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

  Πίνακας Θέσεων

  Read more...
 • Θέσεις εργασίας στον ΟΠΑΠ!

  9 Αύγουστος 2017

   

  The company offers excellent career opportunities and a competitive compensation package, based on the qualifications of the candidate. To apply just follow the links below:

  Supervising Engineer

   

  Terminal Setup & Inventory Controls Specialist

  Read more...
 • JOBS - Philip Morris International

  8 Αύγουστος 2017

  Βρείτε εδώ 6 θέσεις εργασίαςστη Philip Morris International - Αθήνα 

  Read more...
 • Προσλήψεις στην Aegean Airlines

  8 Αύγουστος 2017

   

  Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. (AEGEAN AIRLINES) στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της και για να καλύψει τις επιχειρησιακές της ανάγκες για το έτος 2018, αναζητά:

  Μέλη Πληρώματος Θαλάμου Επιβατών (Cabin CrewMembers) με έδρα την Αθήνα (ATH)

  Read more...